Plantează 3.5% din impozitul tău pe venit în Pădurea de Mâine!

Plantează 3.5% din impozitul tău pe venit în Pădurea de Mâine!

3.5% din impozitul tău pe venit reprezintă puțin pentru statul român, dar mult pentru Pădurea de Mâine!

Pădurea de Mâine crește cu ajutorul vostru. Împreună cu voi și cu partenerii noștri, din toamna anului 2017 și până astăzi am plantat 617.000 de puieți. Pădurea de Mâine prinde rădăcini pe 146 de hectare din mai multe județe ale țării. Anul acesta vom derula alte 5 proiecte care vor însuma circa 200.000 de puieți plantați pe aproximativ 40 de hectare.

Pornită ca o inițiativă de reîmpădurire – alături de partenerii noștri, Asociația Administratorilor de Păduri și Universitatea Ștefan cel Mare din SuceavaPădurea de Mâine se constituie în acest moment ca o fundație care își propune în principal creșterea anvergurii programului de plantare, dar și proiecte de silvicultură responsabilă, educație și dezvoltare comunitară. Finanțarea programelor este asigurată de HS Timber Group și de susținători care împărtășesc valorile și misiunea Fundației. Astfel, puteți contribui la programele noastre viitoare, pentru pădurea de azi și generația de mâine!

Și tu poți contribui la programele noastre viitoare, pentru pădurea de azi și generația de mâine!

Până pe data de 25 mai 2021 poți direcționa 3.5% din impozitul anual pe venit către Fundația Pădurea de Mâine

În fiecare an, poți alege unde să fie distribuiți 3.5% din impozitul pe venit pe care l-a colectat deja statul român de la tine. De exemplu, poți susține o cauză dragă ție. În cazul în care nu comunici această opțiune, întreaga sumă rămâne în bugetul de stat. Dacă nu ai direcționat deja cei 3.5% către o altă asociație, plantează-i în Pădurea de Mâine! Durează doar 2 minute să completezi un formular.

Fondurile provenite din aceste surse vor fi folosite exclusiv pentru proiecte de reîmpădurire suplimentare. Avem asigurată finanțarea pentru obiectivul nostru inițial – plantarea unui milion de puieți și îngrijirea plantațiilor timp de șapte ani.

Cum poți face asta?

  • Dacă ești salariat, completează cu datele tale formularul 230 (disponibil aici) și semnează-l (poate fi făcut și electronic, dacă ai descărcat Adobe Reader).
    1. Depune-l personal sau prin poștă la Direcția Finanțelor Publice de care aparții (lista direcțiilor este aici), sau încarcă-l în Spațiul Privat Virtual de la ANAF (pe care îl poți accesa aici).
    2. Trimite-ni-l nouă pe adresa contact@padureademaine.ro și îl depunem noi pentru tine.
  • Dacă ai venituri din activități independente (inclusiv PFA), pe lângă formularul 230 trebuie să completezi și Declarația Unică (disponibilă aici). În rest pașii sunt aceiași.
  • Dacă dorești, poți completa formularul și pe pagina noastră de pe redirectioneaza.ro – util de știut dacă nu ai la îndemână Adobe Reader.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de ajutor cu oricare dintre acești pași, nu ezita să ne contactezi la adresa de email contact@padureademaine.ro sau pe pagina noastră de Facebook. Dacă vrei să completezi singur formularele și să adaugi datele Fundației, acestea sunt mai jos:

Cod de identificare fiscală: 40556448
Denumirea entității nonprofit: FUNDAȚIA PĂDUREA DE MÂINE
Contul bancar (IBAN): RO24 BACX 0000 0017 2536 1001

Anul acesta, fii super-eroul nostru: încurajează-i pe cei apropiați să planteze și ei 3.5%

Descarcă mai multe formulare pe care să le oferi prietenilor și familiei și încurajează-i să planteze și ei Pădurea de Mâine! Sau trimite-le linkul de pe www.redirectioneaza.ro – sau acest articol :-).

Ajutăm, plantăm!

Acest procent din impozit nu reprezintă o donație. Este doar o cerere pe care o trimiți statului ca să folosească impozitul tău așa cum vrei tu. Dacă vrei să contribui și cu o donație către proiectul nostru, o poți face în siguranță folosind serviciul securizat EuPlatesc de pe pagina dedicată. Donează pentru proiectul nostru, iar la fiecare 5 lei cu care ajuți, noi plantăm un copac. Donezi 50 lei, plantăm 10 copaci pentru tine. Donezi 80, plantăm 16! Și tot așa.