Ești inginer silvic sau ingineră silvică? Vrei să contribui la gestionarea sustenabilă a pădurilor și la unul dintre cele mai ambițioase programe de reîmpădurire din România? Avem o oportunitate pentru tine: un job cu sens și scop, într-un mediu cald și prietenos!

Programul nostru de reîmpădurire a crescut: din 2017 am plantat peste un milion de puieți în zece județe din țară și nu ne oprim aici – iar plantațiile trebuie îngrijite până la atingerea stării de masiv. Am plantat în fond forestier și în mediul urban, iar programul nostru de silvicultură responsabilă are un început promițător.

Pentru aceste programe, căutăm un coleg sau o colegă

Căutăm un coleg sau o colegă (Fundația Pădurea de Mâine susține șanse egale pentru toți și încurajează participarea femeilor la toate tipurile de activități), de formație silvică, care să coordoneze și să implementeze proiectele noastre de împădurire, reîmpădurire și silvicultură durabilă.

Candidatul(-a) ideal(-ă): Absolvent al sau absolventă a facultății de silvicultură, cu 1-2 ani experiență practică, mult entuziasm și energie, o foarte bună capacitate de organizare și comunicare (va lucra inclusiv cu voluntarii Fundației). Disponibilitate pentru deplasări (am înființat până acum plantații în 10 județe ale țării) și permis de conducere categoria B. Limba engleză fluentă și competențe digitale pentru sarcinile de birou.

Jobul este cu normă întreagă, la sediul nostru din București, și va presupune deplasări.

Citește aici fișa completă a postului (.pdf)


Cum aplici?

Trimite CV-ul tău și o scrisoare de intenție la adresa contact@padureademaine.ro. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la sediul Fundației (Str. D. Mendeleev nr. 5, et. 1, birou 2, sector 1, București), la contact@padureademaine.ro sau la numărul de telefon +40 744 373 371.

Desigur, îți răspundem la întrebări și pe canalele noastre social media: Facebook | Instagram | LinkedIn