Programul de Silvicultură responsabilă

Susținem silvicultura responsabilă

Vrei să contribui și tu? Ai o idee de proiect care să se plieze pe programul nostru?

Sprijinim și dezvoltăm proiecte și inițiative care contribuie la gestionarea responsabilă a pădurilor (inclusiv certificarea forestieră), trasabilitatea lemnului, silvicultură cu impact redus asupra mediului, reîmpădurire și protejarea biodiversității.

Sprijinim educația, cercetarea, dezvoltarea și inovarea în silvicultură și industria lemnului prin proiecte pentru studenți, dotarea laboratoarelor, proiecte și evenimente.

Fundația invită profesioniștii din domeniul forestier și factorii interesați să ne transmită sugestii, propuneri de proiecte, opinii, idei pentru dezvoltarea programelor și îmbunătățirea intervențiilor acestora, precum și cu privire la componența consiliului consultativ al fundației. Căutăm persoane cu experiență în domeniile silvicultură, protecția mediului și schimbări climatice, dezvoltare regională, educație, trasabilitate a lemnului. Vă rugăm să transmiteți ideile și sugestiile pe adresa contact@padureademaine.ro.

Ultimele știri din Programul de Silvicultură responsabilă

Pădurea de Mâine în 2022

2022 – ce mai carusel! După doi ani de pandemie, în care am ales să suspendăm plantările cu ajutorul voluntarilor și în general activitățile cu

Citește »

Zâmbrii la control!

Am finalizat controlul anual al regenerărilor la zâmbrii plantați anul trecut în masivul Harghita-Mădăraș, iar rezultatele sunt chiar foarte bune. (Scurt reminder: am plantat 810

Citește »