Donează

Echipa Padurea de Maine
Natura ne oferă totul. E timpul să îi oferim ceva în schimb. Dacă iubești și respecți natura, atunci împărtășim aceleași idealuri și te așteptăm să iei parte la proiectul „Pădurea de Mâine”.

Contribuie și tu la plantarea Pădurii de Mâine, iar noi plantăm în locul tău! Donează pentru proiectul nostru, iar la fiecare 10 lei cu care ajuți, noi plantăm un copac. Donezi 50 lei, plantăm 5 copaci pentru tine! Donezi 100, plantăm 10! Și tot așa.

Pădurile sunt ecosisteme complexe care contribuie la asigurarea unui mediu prielnic vieții. Este datoria noastră să menținem natura sănătoasă și să protejăm aceste ecosisteme.

Pentru a planta și tu Pădurea de Mâine, te rugăm să completezi câmpurile alăturate. Îți suntem recunoscători și nu uita: natura îți mulțumește! Ajutăm, plantăm!

Pentru a confirma că sunteți de acord cu regulamentul privind prelucrarea datelor cu caracter personal vă rugăm sa bifați căsuța de sub formular.

Sunt de acord cu termenii și condițiile.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!