Natura ne oferă totul.

E timpul să îi oferim ceva în schimb. Dacă iubești și respecți natura, atunci împărtășim aceleași idealuri și te așteptăm să iei parte la proiectul "Pădurea de Mâine".

Contribuie și tu la plantarea Pădurii de Mâine, iar noi plantăm în locul tău! Donează pentru proiectul nostru, iar la fiecare 20 lei cu care ajuți, noi plantăm un copac. Donezi 50 lei, plantăm 5 copaci pentru tine! Donezi 100, plantăm 10! Și tot așa.

Pădurile sunt ecosisteme complexe care contribuie la asigurarea unui mediu prielnic vieții. Este datoria noastră să menținem natura sănătoasă și să protejăm aceste ecosisteme.

Pentru a planta și tu Pădurea de Mâine, te rugăm să completezi câmpurile alăturate. Îți suntem recunoscători și nu uita: natura îți mulțumește!

Ajutăm, plantăm!
Donează pentru Pădurea de Mâine


Online cu card bancar prin EuPlatesc ( Visa / Maestro / Mastercard )
  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • "3D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele website-ului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
  • Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!