Mihail Caradaică

Director Executiv

Sunt directorul executiv al Fundației Pădurea de Mâine și lector universitar la Școala Națională de Studii Politice și Administrație (SNSPA).

Am absolvit studiile de licență, master și doctorat în Științe Politice în cadrul aceleiași universități și sunt pasionat de studiul politicilor de mediu și de dezvoltarea unor modele socio-economice sustenabile care să contribuie la conviețuirea armonioasă între oameni și natură. Am o experiență bogată în managementul proiectelor precum și o activitate îndelungată în sectorul non-guvernamental.

mihai.caradaica@padureademaine.ro

Antonia Anton

Project Manager

Am absolvit programul de masterat Managementul Proiectelor din cadrul SNSPA și consider fiecare proiect o adevărată provocare, activând în acest domeniu în aproximativ ultimii trei ani.

M-am alăturat echipei Fundației Pădurea de Mâine din dorința personală de a contribui activ la protejarea pădurilor și de a produce un impact în zona protecției mediului și a schimbărilor climatice.

antonia.anton@padureademaine.ro

Adrian Toma

Coordonator Program Împăduriri

Am o experiență de coordonare a împăduririlor de peste 2 ani în mediul non-guvernamental și cred în puterea exemplului și în capacitatea omului de a face și a crea. Totodată cred că mulți oameni cu puțin efort pot crea lucruri mărețe împreună, ca și o pădure, puiet cu puiet.

adrian.toma@padureademaine.ro

Irina Stoicescu

Coordonator Dezvoltare și Parteneriate

Cred în echipe mici care pot obține oportunități de business constant și scalabil, cu ajutorul proceselor și al tehnologiei. Experiența din ultimii 12 ani în vânzări software și pasiunea pentru testarea ultimelor tehnologii m-au ajutat să descopăr și să dezvolt metode validate pentru a genera mai eficient oportunități și investiții B2B.

Pădurea de Mâine reprezintă pentru mine manifestarea un vis personal: să aduc tehnologia în sprijinul conservării naturii și sa văd roadele semințelor plantate în ultimul deceniu de carieră crescând, la propriu, noile păduri ale României.

irina.stoicescu@padureademaine.ro

Andreea Staicu

Social Media Specialist

Andreea Staicu este o personalitate vibrantă și dinamică, cunoscută în mediul online ca influencer pe nișa de cărți (bookstagrammer), unde și-a câștigat notorietatea prin recenzii și recomandări inspirate, destinată iubitorilor de literatură și nu numai. Cu o pasiune evidentă pentru lectură, Andreea a reușit să creeze o comunitate solidă de urmăritori, ghidându-i spre descoperirea unor opere literare pe gustul tuturor. Evoluția sa profesională a condus-o spre un rol în cadrul Fundației Pădurea de Mâine, unde își aplică acum expertiza ca Social Media Specialist. Andreea combină creativitatea și energia sa debordantă cu o viziune fun, contribuind la promovarea și conștientizarea importanței protejării mediului și a proiectelor de reîmpădurire.

andreea.staicu@padureademaine.ro

Ștefan Ionescu

Comunicare

Cred în puterea poveștilor de a schimba lumea în bine – și în verde – iar la Pădurea de Mâine am găsit locul unde iubirea de natură și de oameni poate conduce la cele mai frumoase povești.

Am mai mult de zece ani de experiență în comunicare, de la mass media la new media și digital.

comunicare@padureademaine.ro

Consiliul Director

Consiliul Director este organul de conducere și administrare al Fundației

Michael Proschek-Hauptmann

Președinte

Michael Proschek-Hauptmann este în prezent șeful departamentului de conformitate și sustenabilitate al HS Timber Group și începând din luna martie 2017 răspunde de agenda de conformitate și sustenabilitate a grupului. Dl. Michael Proschek-Hauptmann, care a studiat biologia, are mulți ani de experiență în domeniul organizațiilor neguvernamentale, politicilor de mediu și de dezvoltare durabilă.

El a fost timp de peste opt ani directorul asociației organizațiilor de protecție a mediului și naturii Umweltdachverband și a jucat un rol important în dezvoltarea pozitivă și reorientarea asociației. În același timp, el a fost membru al consiliului de administrație al inițiativei globale de certificare a lemnului PEFC™ International. Fiind președintele unei rețele de experți pentru fundații caritabile din Austria (viel.anthropie), are expertiză specială în acest domeniu.


Florin Dumbravă

Vicepreședinte

Florin Dumbravă este absolvent de drept, cu experiență în administrație publică și organizații non-profit (Director la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș și Manager Zonal la World Vision România), de 10 ani activează în domeniu privat, conducând departamentul juridic în mai multe companii multinaționale în diferite industrii — retail, energie, industria lemnului.


Deucalion Hoștină

Trezorier

Deo Hoștină a studiat științe economice și are experiență în domeniul privat, în mai multe industrii (media, telecomunicații, bunuri de consum, industria lemnului) în posturi de coordonator financiar, analist și director financiar.

Coordonează proiecte ce implică resurse diverse la nivel național și multinațional.


Tibor-Sándor Kádár

Membru

Tibor-Sándor Kádár este absolvent al Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere din cadrul Universității Transilvania din Brașov și de 12 ani activează în domeniu, cu un focus special pe silvicultură, protecția naturii, conservarea biodiversității, managementul proiectelor, sustenabilitate și educație ecologică.

Tibor-Sándor Kádár este, de asemenea, auditor de lanțuri de custodie și consultant de certificare a managementului forestier.