Pădurea de Mâine crește cu ajutorul tău!

Statul român îți oferă posibilitatea să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit unei cauze pe care o susții. În cazul în care nu comunici această opțiune, întreaga sumă rămâne în bugetul de stat. Dacă nu ai direcționat deja cei 3.5% către o altă asociație, plantează-i în Pădurea de Mâine!

  • Durează doar 2 minute să completezi un formular!

Fondurile provenite din aceste surse vor fi folosite exclusiv pentru proiecte de reîmpădurire suplimentare. Avem asigurată finanțarea pentru obiectivul nostru inițial — plantarea unui milion de puieți și îngrijirea plantațiilor timp de 5 ani.

Cum poți face asta?

1. Dacă ești salariat, completează cu datele tale formularul 230 ( disponibil aici ) și semnează-l (poate fi făcut și electronic, dacă ai descărcat Adobe Reader).

2. Dacă ai venituri din activități independente (inclusiv PFA), pe lângă formularul 230 trebuie să completezi și Declarația Unică ( disponibilă în curând ). În rest pașii sunt aceiași.

3. Dacă dorești, poți completa formularul și pe pagina noastră de pe redirectioneaza.ro — util de știut, dacă nu ai la îndemână Adobe Reader.


Dacă ai întrebări sau ai nevoie de ajutor cu oricare dintre acești pași, nu ezita să ne contactezi la contact@padureademaine.ro sau pe pagina noastră de Facebook. Dacă vrei să completezi singur formularele (disponibile pe site-ul ANAF) și să adaugi datele Fundației, acestea sunt mai jos:

  • Cod de identificare fiscală. 40556448
  • Denumirea entității nonprofit. FUNDAȚIA PĂDUREA DE MÂINE
  • IBAN. RO24 BACX 0000 0017 2536 1001

Fundația Pădurea de Mâine

Fundația Pădurea de Mâine
contact@padureademaine.ro
T. +40 744 373 371


Plantează 3.5% în Pădurea de Mâine

Formularul de redirecționare poate fi completat doar între 1 ianuarie și 25 mai ale anului curent.

Dacă ai nevoie de ajutor