Suntem Fundația Pădurea de Mâine.

Derulăm programe de împădurire și reîmpădurire, susținem comunitățile din zonele forestiere, finanțăm proiecte de silvicultură responsabilă și educație de mediu. În primii cinci ani de activitate am reușit să plantăm mai mult de un milion de arbori în România, să îmbogățim cu păduri 39 de comunități și să le oferim suport în criza climatică.

1.162.134

puieți

285

hectare

2.740

voluntari implicați

Progresul nostru în 2024

În sezonul de plantare din primăvara anului 2024, cu sprijinul generoșilor noștri parteneri corporate, am reușit să plantăm 17.000 de puieți pe patru hectare de teren, dar și două micro-păduri școlare.

Comunitățile din Gherăseni (jud. Buzău) și Șpring (jud. Alba) sunt mai bogate în păduri care le vor proteja de efectele crizei climatice. Pădurile vor vindeca solul și vor purifica apele, le vor oferi nepoților lemnul necesar pentru construcții sau încălzire.

În același timp, elevii de la două școli din București și Prejmer (jud. Brașov) vor respira un aer mai curat în zona școlii și vor putea învăța despre biodiversitate și ecosisteme forestiere în propriul „laborator” în aer liber.

Dar acesta este doar capitolul I al anului 2024. În toamnă vrem să plantăm și mai mult!

Puieți plantați: 17.000 / 60.000
Micro-păduri: 2/5

Țintele noastre pentru 2024:

  • 60.000 de puieți plantați
  • 5 micro-păduri școlare
Ajută-ne să ne atingem obiectivele pentru 2024!

Alătură-te dumbravei susținătorilor!

Fiecare puiet pe care îl plantăm împreună reprezintă o șansă pentru un viitor mai luminos și mai verde. Dar în număr mare, pădurile pe care le creează vor proteja aerul, apele și solul pentru generații întregi!

Frunza de Bronz

1.000 – 10.000 de puieți

Ramura de Argint

11.000 – 25.000 de puieți

Arborele de Aur

>26.000 de puieți

Vezi cine conduce eforturile noastre de reîmpădurire. Compania ta este pregătită să se alăture? Trimite-ne un email la fundraising@padureademaine.ro iar noi îți explicăm toate detaliile!

Sponsorizează Pădurea de Mâine

Dă o mână de ajutor, plantează un copac

Înscrie-te dacă vrei să te alături evenimentelor de plantare din toamnă, ca să poți face diferența cu mâinile tale. Locurile pentru voluntari sunt limitate – grăbește-te!

* Vei fi abonat automat la newsletterul nostru, pentru a fi printre primii care primesc vești despre următoarele evenimente de plantare.

Devino voluntar!

Fiecare frunză contează, fiecare arbore face diferența. Donează astăzi și ajută-ne să aducem viață pe terenurile degradate: împreună putem crește un viitor mai verde!