Fundația Pădurea de Mâine plantează Pădurea Raliului MoldoveiCupa României la raliuri – Bacău Rally, ajunsă la cea de-a zecea ediție, se va desfășura în perioada 24-25 octombrie 2020 în județul Bacău.

Fundația Pădurea de Mâine este partener al Asociației Rally Spirit, organizatoarea raliului. Pentru a marca acest parteneriat Fundația va planta în primăvara anului 2021 zece hectare de teren degradat în zona orașului Târgu Ocna. Aceasta va fi numită Pădurea Raliului Moldovei.

„Sperăm că la venirea primăverii contextul ne va permite să organizăm plantarea noii păduri cu implicarea comunității locale și a iubitorilor sporturilor cu motor din regiune,” a precizat Ionuț Apostol, director executiv, Fundația Pădurea de Mâine.

Cupa României la raliuri – Bacău Rally se desfășoară sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv. În cadrul acestui eveniment sportivii parcurg aproximativ 110 km de probe speciale pe parcursul a două zile. Ediția a zecea a Raliului Moldovei respectă măsurile de distanțare și se desfășoară fără spectatori de această dată.