Pentru că dar din dar se face Raiul, vrem să oferim prietenilor noștri câteva din exemplarele din minunata poveste a lui Jean Giono, Omul care planta copaci.

Primul volum din Biblioteca Pădurii de Mâine a fost publicat în 2021, în excelente condiții grafice, la editura Carusel Books (cu susținerea Fundației Pădurea de Mâine).

Una dintre cele mai frumoase povești din literatura universală despre dragostea de pădure, cartea apare pentru prima dată în limba română, în traducerea lui Cătălin Georgescu. Mai mult, este ilustrată cu desenele originale din filmul omonim al lui Frédéric Back. Ecranizarea sa a câștigat premiul Oscar pentru film de animație în 1988. Mai multe despre carte poți afla aici.

Cum poți câștiga?

Concursul se va desfășura pe platformele de social media ale Pădurii de Mâine (pagina de Facebook, profilul de Instagram, canalul de YouTube, profilul LinkedIn și newsletter). Pentru fiecare dintre acestea avem pregătite câte trei exemplare pe care le puteți câștiga dacă răspundeți corect la întrebarea:

Câți puieți a plantat Fundația Pădurea de Mâine până acum în România?

Pentru a participa, trebuie să faceți următoarele:

  • Să fiți abonați la canalul nostru de pe platforma pe care participați;
  • Să dați like la postarea care anunță concursul și să răspundeți în comentarii la întrebarea de mai sus (în cazul newsletterului, trebuie să trimiteți un email de răspuns).

Simplu, nu?

Răspunsurile pot fi trimise până pe data de 31 ianuarie 2022, ora 23:59. Răspunsurile greșite sau trimise după această dată nu vor fi luate în considerare. Pe toată durata concursului și a validării premiului, participanții trebuie să își facă publice profilurile personale pentru a putea verifica îndeplinirea condițiilor.

Dintre răspunsurile corecte, vom alege 3 (trei) pentru fiecare platformă pe care se desfășoară concursul cu ajutorul www.commentpicker.com. Pentru fiecare platformă se vor alege până la trei rezerve, în cazul în care câștigătorii nu confirmă acceptarea premiului. Câștigătorii vor fi anunțați prin postări dedicate pe fiecare platformă pe data de 1 februarie 2022.

Participarea poate fi introdusă o singură dată pe una dintre platforme, dar poate fi introdusă de mai multe ori pe platforme diferite. Aveți mai multe șanse de câștig!

Cum intri în posesia premiului?

Câștigătorii vor fi anunțați pe fiecare platformă pe data de 1 februarie 2022, ora 19:00. Vor trebui să confirme acceptarea premiului prin mesaj privat către profilul Fundației de pe canalul respectiv în termen de 48 de ore (3 februarie 2022, ora 19:00).

De asemenea, câștigătorii trebuie să transmită datele de contact și adresa de corespondență pe care le vom livra (gratuit) premiul.

Dacă acceptarea premiului nu este confirmată până la acest termen, sau dacă datele de contact pentru livrarea premiului nu sunt furnizate, premiul va fi distribuit următoarei rezerve extrase.

Regulamentul complet poate fi descărcat de la butonul de mai jos:


Organizatorul concursului este Fundația Pădurea de Mâine, organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, neafiliată cu platformele pe care se desfășoară concursul (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn și Mailchimp). Participarea implică acceptarea tuturor regulilor concursului, cât și acceptarea regulamentului specific fiecărei platforme menționate mai sus.

Mult succes, și să ne povestiți cum vi s-a părut cartea!